maandag 27 augustus 2007

Waarom laat mijn huisarts me zitten ???
Waarom doet Psychiatry niets ???
verbeeld ik het me allemaal ?
heb mezelf op 4 sites getest ,






http://www.depressiezelftest.nl


uw score:
30
Uitleg
Indien u 17 punten of meer scoort op deze test bent u waarschijnlijk ernstig depressief. De kans dat u aan een depressie lijdt is groot. Het is nodig dat u hierover een deskundige, bijvoorbeeld uw huisarts, raadpleegt.
De Verkorte 13-Item Beck Depression Inventory is afkomstig van www.depressiezelftest.nl als u meer wilt weten over deze test kunt u terecht op de website.





http://www.depressiecentrum.nl

Uw score
26 puntenEen score boven de 11 betekent dat er sprake is van een depressieve stemming. Het is verstandig om contact op te nemen met uw huisarts of een andere hulpverlener. De huisarts kan beoordelen wat er precies aan de hand is en u ondersteuning of een behandeling geven of u zonodig doorverwijzen.







http://www.ggzdrenthe.nl/


Zelftest Depressie
De uitkomstU heeft grote kans dat u lijdt aan depressie. Er is in elk geval reden genoeg om uw huisarts te raadplegen, zeker als deze situatie de komende weken niet verbetert.






http://www.gezondheidsplein.nl/gp/gp.php?type=testjezelf&actie=toontest&id=4

Zelftest depressie Je score is 14 punten. Meer dan 5 punten:Bij meer dan 5 punten kun je stellen dat je verschillende symptomen van een klinische depressie hebt. Als daar een directe aanleiding toe is in de vorm van een ingrijpende gebeurtenis die je moet verwerken, is dit begrijpelijk. Bij depressieve gevoelens kun je je laten opvrolijken door je omgeving, of ontspanning te zoeken. Bij een echte depressie helpt dit niet. Dan is het beter om langs de huisarts te gaan voor een behandeling. Een depressie is een ziekte die goed te behandelen is.




verzin ik dit ?
HELP ! ! ! ! ! ik kan niet meer ! de huisarts weet dat ook, en ook op psychiatry heb ik dit heel duidleijk gemaakt
help me alstublieft

Geen opmerkingen:

Een reactie posten